​BOZKIR'IMIZIN ÖZEL ÇOCUKLARI MUTLU


Konya'da dün Okul Sporları Özel Sporcular Masa Tenisi bugün de Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm il şampiyonası yapıldı. Fotoğraflarda gördüğünüz öğrencilerimiz ve onları hazırlayıp buralara getiren öğretmenlerimiz turnuvalarda güzel izler bırakmıştır.

Özellikle Bozkır Dereiçi Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hasret ALTINDERE hocamızı tüm imkansızlıklara meydan okurcasına ortaya koyduğu gayret, özveri ve başarıdan dolayı yürekten kutluyorum. Düşünün ki Konya merkezde ellerinde ki tüm imkanlara rağmen bu turnuvaya katılım sağlamayan birçok okul yüzlerce ögrenci varken onlar kürsüde gururla madalyalarını aldılar Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak bizlerde bu ögrencilerimizi kulüpler düzeyinde yapılacak il ve Türkiye Şampiyonalarına katılımlarının saglanması için maddi manevi tüm imkanlarımızı ortaya koymaya hazırız.

Özel çocuklarımızı sevgi, şevkat ve özveriyle hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenleri:
Denizhan EKEN-Osman Yaren MTAL
Mustafa GENÇ-Cumhuriyet Ortaokulu
Hasret ALTINDIERE-Dereiçi Ortaokulu
Ahmet TEKDAMAR-Cumhuriyet Ortaokulu
Özel Eğitim Öğretmeni Elif UÇAR-Cumhuriyet Ortaokulu
Ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca öğretmen ve öğrencilerimizin iki gündür Konya'ya geliş gidişlerine araç tahsis eden Bozkır Belediye Başkanımız sayın Sadettin SAYGI 'ya çok teşekkür ediyorum.

Muammer Tunahan
Kulüp Başkanı
Bozkır Gücü "S E V G İ N İ N G Ü C Ü
​BOZKIR'IMIZIN ÖZEL ÇOCUKLARI MUTLU ​BOZKIR'IMIZIN ÖZEL ÇOCUKLARI MUTLU Reviewed by Bozkır Tanıtım Platformu on Nisan 26, 2023 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.