Bozkır Gücü dünya ikincisi oldu


Moskova'da yapılan İşitme Engelliler Güreş Dünya Şampiyonasına katılan Bozkır Gücü Spor Kulübü dünya ikincisi oldu. Bozkır Gücü Spor Kulübü Başkanı Muammer Tunahan; “Bozkır Gücü, gördüğünüz gibi dünya ikincisi olmuştur. Allah’ın izniyle tüm engelleri bir bir aşıyoruz” dedi.

11-19 Haziran 2018 Tarihleri arasında Moskova'da yapılan İşitme Engelliler Güreş Dünya Şampiyonasına katılan ve merkezi Konya’da bulunan Bozkır Gücü Spor Kulübümüz, sporcusu Kemal Yıldız, Yıldızlar Grekoromen 65 kiloda dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazanmıştır.
Kazanılan bu madalya Bozkır Gücü adına ilk uluslararası madalya olduğunu gazetemiz Bozkır Postası’na açıklayan kulüp başkanı Muammer Tunahan; “Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak dünya ikincisi olmamızdan dolayı oldukça mutlu ve sevinçliyiz. Bozkır Gücü olarak Allah’ın izniyle tüm engelleri bir bir aşıyoruz. Yılmadan hem Türkiye’de, hem de dünyada bu mücadelemize devam edeceğiz. Ben Bozkır Gücü Spor Kulübü Başkanı olarak bizleri onurlandıran, dünya ikincisi yapan ve milli gururumuz olan sporcumuz Kemal Yıldız’ı, ailesini ve güreş antrenörümüz Halil Karaçor olmak üzere emeği geçen tüm hocalarımızı tebrik ediyorum” diyen başkan Tunahan Bozkır Gücü’ne maddi, manevi desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize de ayrıca teşekkür etti.
Bozkır Gücü dünya ikincisi oldu Bozkır Gücü dünya ikincisi oldu Reviewed by Bozkır Dernekleri on Temmuz 18, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.