BİN GÜNDE BOZKIR GÜCÜ

Kulübün tüzüğünü tam 1.000 gün önce yazıp, 08.04.2016 tarihinde kuruluşumuzu tamamladık. Öncelikli hedefimiz Bozkır da eğitim gören özel eğitim öğrencilerinin spor faaliyetlerine katılımını sağlayarak hayata tutunmalarına yardımcı olmak, sosyal ve sportif faaliyetler ile bireysel gelişimlerine katkı sağlamaktı. Çıktığımız bu yolda  çok büyük mesafeler katettik.

Katıldığımız Yarışmalar ve Başarılarımız

1. İki yıldır İşitme Engelliler Güreş Türkiye Şampiyonasına katıldık sporcularımız 2 adet Türkiye Şampiyonluk, 2 adet Türkiye ikincilik ve 3 adet Türkiye üçüncülük madalyası kazandılar.

2. İşitme Engelliler Yıldızlar Grekoromen Güreş Dünya Şampiyonasına Sporcumuz Kemal Yıldız katıldı ve Dünya İkincisi olup ilk uluslararası madalyayı kazandı.

3. Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonasına katıldık. 2 adet bölge şampiyonluğu, 1 adet Bölge ikinciliği ve 1 adet Bölge üçüncülüğü kazandık.

4. Özel Sporcular Masa Tenisi Bölge Şampiyonasına katıldık. 1 adet Bölge ikinciliği ve 1 adet Bölge dördüncülüğü kazandık.

5. Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katıldık.

6. İki yıldır Para-Tekvando Türkiye Şampiyonasına katıldık sporcularımız 1 adet Türkiye ikincilik ve 2 adet Türkiye üçüncülük madalyası kazandılar.

7. Anadolu yıldızlar ligi Tekvando Turnuvasında 4 adet İl Şampiyonluğu 1 adet Bölge Şampiyonluğu 1 adet Bölge ikinciliği 2 adet bölge üçüncülük madalyası kazandık.

8. Küçükler Grekoromen güreş grup ve Türkiye Şampiyonasına katıldık.

9. Satranç il şampiyonasına sporcularımız bireysel olarak katılmışlardır.

10. Bozkır'dan ilk kez Konya Okul Sporları Özel Sporcular Atletizm il Şampiyonasına iki okulumuzun katılımını sağladık. 2 adet  Konya ikinciliği kazandık.

11. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu 5. Olağan Mali Genel Kurulda Bozkır Gücü Spor Kulübü adına deleğemiz Melek Göksu ERDEĞER katılarak bizleri temsil etmiştir.

12. Kulübümüze su ana kadar toplam 54 kişi üye olmuştur.

14. Bozkırgücü Spor kulübü olarak toplam 250 lisanslı sporcu sayısına ulaştık.

15. Kulüp olarak Bozkır Caps sayfası ile ortaklaşa ÜŞÜYORUM kampanyası başlattık inşallah bir hafta içinde 120 adet kışlık gocuk Bozkır'da ilk, orta ve lise eğitimi gören çocuklara ulaştıracağız.

16. Kuruluşumuzda bugüne kadar yüzlerce çocuğumuza forma eşofman ihtiyacını karşılayarak sevincine ortak olduk.

17. Kulüp adına bin adet Bozkır Gücü atkısını yaptırıp Millet Vekili, Büyükşehir Belediye Başkanı, akademisyen ve çeşitli kademelerde çalışan bürokratlara ve siz değerli Bozkırlı hemşerilerimize ulaştırmak suretiyle kulübümüzün tanıtılmasını sagladık.

Bozkır Gücü Spor Kulübü
"Bozkır Aşkı Bilmeyenler"
BİN GÜNDE BOZKIR GÜCÜ BİN GÜNDE BOZKIR GÜCÜ Reviewed by Bozkır Dernekleri on Aralık 31, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.