Bozkırgücü, Bozkır Emniyet Amirini Ziyaret Etti


Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak Polis Haftası kapsamında Bozkır Emniyet Amiri sayın Ramazan Arlı'yı makamında ziyaret ederek şahsında tüm polislerimiz Polis Haftasını tebrik ettik.

Ziyarete Kulüp 2. Başkanımız Denizhan Eken ve Basın yayın işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Yakup Çetin katıldı. Kulüp başkanımız Muammer Tunahan ise karantina olması nedeniyle telefon ile tebrik etti.

Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak genç, dinamik ve en önemlisi Bozkır'ı ve mesleğini seven bir amirimiz olduğu için çok mutlu olduk. Ziyaret esnasında edindiğimiz bilgilere dayanarak Bozkır Hükümet Konağına Şehitler ve gaziler panosunu yaptığına, Bozkır Şehitleri ile ilgili baş taci olacak bir kitap hazırlığında olduğuna, Bozkır'ın tek polis şehidinin ismini Emniyet amirliğinde yer alan karakola Şehit Ertuğrul Arı isminin verilmesini sagladığına şahit olduk. Velhasıl  Bozkır'a değer katan bir genç ve değerli bir amirimiz olduğunu gördük.

Bizde Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak amirimize Bozkır Gücü atkısı hediye ederek kendisini artık Bozkırlı olarak kabul edip tüm ekibi adına polis haftasını tebrik ediyoruz.
Bozkır Gücü Spor Kulübü

"S E V G İ N İ N  G Ü C Ü"

Bozkırgücü, Bozkır Emniyet Amirini Ziyaret Etti Bozkırgücü, Bozkır Emniyet Amirini Ziyaret Etti Reviewed by Bozkır Dernekleri on Nisan 07, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.